Menu
SNACKS
-
Choripan m. merguez pølse & salsa75
-
Jamon de Ibérico75
-
Bacalau kroketter55
-
Friteret blæksprutte m. aioli95
-
Bønnespread m. Piment D’Espelette & grillet brød65
-
Friteret manchego, iberico & chili marmelade65
-
Tun-tatar på sprød majs tortilla60
-
Spanske oliven45
-
Røgede saltede mandler35
RETTER
-
GRØNT
-
Salat m. endive, pomelo, fennikel, stracciatella & macadamia145
-
Grillede grønne asparges m. ajo blanco155
-
Grillede courgetter m. cashew-creme, chimichurri & røgede mandler115
-
Aubergine m. honning, harissa, korriander & yoghurt115
-
-
FISK
-
Jomfruhummer Al Ajillo m. confiteret hvidløg170
-
Kulmule m. grillede asparges, hestebønner & fiske fumé165
-
Pulpo escabeche m. oliven, nye kartofler, blegselleri, oliven & grillet brød175
-
-
KØD
-
“Duroc-Tonnato” Duroc, tun, padrons & Piment D’Espelette125
-
Grillet lam m. Sobrasada, gulerødder, sennep & lamme sauce175
-
Grillet faseret kyllingebryst m. pommes purée, nye løg & sherry-peber-sauce185
TIL DELING
-
Rib Eye grillet på benet & patatas brava675
-
Grillet rokke m. sæson grønt & oliven beurre blanc395
DESSERT
-
Sæsonens soft ice95
-
Bagt Saint-Marcellin ost m. honning, nødder & brød135