Menu
SNACKS
-
Kroketter af torsk65
-
Calamari m. aioli85
-
Grillet kammusling, soltørede tomater & sobrassadaPr. stk 40 - 3 stk. 100
-
Jamon de Ibérico95
-
Bikini Toast Ala Camino - Comté, Karl Johan & Iberico75
-
Friteret Manchego & chilimarmelade65
-
Bønnespread m. Piment D’Espelette & grillet brød65
-
Chorizo Mac N’ Cheese95
-
Patatas bravas85
-
Spanske oliven45
RETTER
-
Varation af tomater & gazpacho vinaigrette155
-
Zucchini, cashew-creme, chimichurri & røgede mandler125
-
Kantareller & artiskokker m. valnødder, salvie & Manchego sauce155
-
-
Gambas Al Ajillo m. Baguette145
-
Pulpo, sauce escabeche, oliven, kartofler & grillet brød165
-
-
Røget andebryst, grillede blommer & varme krydderier135
-
Kylling “Diable”, cime di rapa & pommes puree165
TIL DELING
-
Rødfisk “Pil Pil” grillet hel m. Piment D’Espelette Pommes Frittes & Aioli450
-
Paella m. Safran, rejer & kammuslinger400
-
Rib Eye grillet på benet m. patatas bravas & Madagascarpeber-sauce675
DESSERT
-
Bagt Saint-Marcellin ost, honning, nødder & brød135
-
Pistacie softice115