Menu
7 serveringer
Tilkøb af vinmenu 4 glas + cocktail - 350
425
-
FORRET
-
Østers & tomat vinaigrette
-
Romesco, peberfrugt & endive
-
Fritteret manchego & chilimarmelade
-
HOVEDRET
-
Grillede spæde courgetter fra Kiselgården, ajo blanco & salsa verde
-
Tatar af dansk okse, tomater & pinjekerner
-
Grillet kylling, majs, svampe & hønse-peber-sauce
-
DESSERT
-
Sæsonens soft ice
SNACKS
-
Chorizo slider75
-
Jamon de Ibérico75
-
Fritterede ansjosfyldte Gordal-oliven75
-
Romesco, pepperfrugt & endive55
-
Fritteret manchego & chilimarmelade55
-
Svampe kroketter75
-
Østers & tomat viniagrette35
-
Surdejsbrød & olivenolie35
-
Spanske oliven45
-
Saltede mandler35
RETTER
-
Grillet mini spidskål fra Kiselgården, macadamia & beurre blanc115
-
Grillede svampe, sort trøffel & æggeblomme125
-
Grillede spæde courgetter fra Kiselgården, ajo blanco & salsa verde125
-
-
Hamachi ceviche & brændt tomat135
-
Pulpo, løvstikke kartofler & oliven175
-
Grillet makrel, grønne tomater, jalapeno & creme fraiche155
-
Hjerte og blåmuslinger, iberico skinke & sobrassada165
-
Kammusling, ‘nduja, ærter & hyldeblomst-beurre blanc115
-
-
Tatar af dansk okse, tomater & pinjekerner125
-
Iberico pluma, rabarber & iberico sauce175
-
Grillet kylling, majs, svampe & hønse-peber-sauce165
DELERETTER
-
Rib Eye grillet på benet m. oksesauce & patatas bravas675
-
Grillet slethvar m. sobrasada & sæsonens tomater500
DESSERT
-
Sæsonens soft ice95